UŞAK / MERKEZ - Müjde İlkokulu

May

Okulumuzda 10-16 Mayıs Engelliler Haftası yapılan etkinlikler ve programlar ile kutlandı.

May

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, yarınlarımızın güvencesi sevgili çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda büyük bir sevinçle ve törenle kutladık.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, Başkomutan, Başöğretmen, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebedi uykusunun 83. yılında okulumuzda yapılan törenle saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 98. yılını yoğun bir katılımla, okul bahçesinde yaptığımız törenle, coşkuyla kutladık. Tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıl dönümü törenle kutlandı. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz; tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutlu olsun.

Halkımızın da yoğun ilgi gösterdiği kutlama töreni günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından şiirlerin okunması, koro çalışmaları, oratoryo, gösteriler vb etkinliklerle devam etti. Ekinliklerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.